Pokud s restauračním zařízením teprve začínáte, případně se pouštíte do renovace podniku, potom se neobejdete bez vhodného vybavení, které je klíčem k efektivitě, rychlosti i kvalitě služeb. V následujících řádcích vám představíme důležité prvky gastro vybavení.
Jestliže sháníte vhodné gastro vybavení, rozhodně se obraťte na profesionála, který se na danou oblast specializuje. V daném segmentu působí společnost A.T. FORNAX.
Co by vám nemělo chybět v restauraci?
Drtiče ledu. Je to specializovaný nástroj, s nímž připravíte celou řadu nápojů, ať už se jedná o osvěžující letní koktejly, nebo alkoholické drinky. Drtiče ledu umožňují rychle a efektivně vytvořit jemně drcený led.
Výrobníky ledu. Sice se bez drtiče ledu obejdete, ovšem výrobník na led byste už měli ve své restauraci mít. Výrobníky ledu jsou výkonné a slouží k přípravě studených nápojů.
Krouhače zeleniny. V kuchyni je rychlost často rovnocenná efektivitě. Krouhače zeleniny urychlí vaření jako takové, protože rychle a snadno nakrájíte jakoukoliv zeleninu, ovšem i jiné potraviny.
Servírovací vozíky. Jedná se o mobilní jednotky umožňující rychlý převoz jídel a nápojů z kuchyně do jídelního sálu a zpět. Servírovací vozíky potřebuje obsluha, aby fungovala efektivně, a to nejen v restauracích, ale i při cateringu.
Výrobníky chlazených nápojů. V horkých letních měsících jsou chlazené nápoje klíčovou položkou nabídky. Výrobníky chlazených nápojů a ledové tříště udržují tekutiny v chladu a zajišťují, že jsou připraveny k okamžitému podávání.
Chladící zařízení. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na další chladící zařízení, ať už jde o lednice, mrazničky, nebo chladící vitríny. Slouží k uchovávání potravin, takže jsou neustále čerstvé.
Připravte se na provoz restaurace zavčasu
Vybavení kuchyně je značnou investicí, ale výběr správných nástrojů a zařízení významně zlepší efektivitu, produktivitu a celkovou kvalitu vašeho podniku. Ať už začínáte novou restauraci, nebo modernizujete stávající provoz, ujistěte se, že vaše gastro vybavení splňuje vaše potřeby a standardy kvality.