Lněné mléko snižuje hladinu cholesterolu a pomáhá s hubnutím. Zařaďte ho do jídelníčku i vy
Mléčné výrobky

Lněné mléko snižuje hladinu cholesterolu a pomáhá s hubnutím. Zařaďte ho do jídelníčku i vy

V dnešní době se mnoho lidí snaží hledat rostlinné alternativy k živočišným produktům. Někdy je to proto, že se lidé rozhodnou žít vegansky a živočišným produktům se z mnoha důvodů vyhýbají. Jindy se snaží alespoň […]

Kuskus je nízkotučný zdroj bílkovin. Připravit se dá naslano i nasladko
Recepty

Kuskus je nízkotučný zdroj bílkovin. Připravit se dá naslano i nasladko

Kuskus se v posledních letech stal oblíbenou součástí moderní české kuchyně. Jeho popularita vzrostla s rostoucím zájmem o středomořskou a mezinárodní kuchyni, stejně jako s trendem zdravého stravování, píše Ferwer. Tento drobný těstovinový produkt není […]

Před tetováním se vždy najezte. Vyvážené jídlo vám pomůže snášet bolest a zabrání motání hlavy
Rady a tipy

Před tetováním se vždy najezte. Vyvážené jídlo vám pomůže snášet bolest a zabrání motání hlavy

Jdete na své první tetování a máte strach z bolesti? Nebo se necháváte potetovat už poněkolikáté, stále se ale chcete ujistit, že všechno proběhne v pořádku a bez komplikací? Důležitost jídla před tímto procesem se […]

Šlofík po jídle je ve skutečnosti nezdravý. Vyhnout byste se po něm měli také sprchování
Zajímavosti

Šlofík po jídle je ve skutečnosti nezdravý. Vyhnout byste se po něm měli také sprchování

Některé věci, které po jídle děláme velmi rádi, jsou ve skutečnosti nezdravé. O tom, že sednout si k televizi s pivem a brambůrky není ideální, se nejspíš bavit nemusíme. Například takový spánek po jídle, nebo […]

Nasbírejte si na podzim lískové oříšky. Jsou zdravé a připravíte z nich vynikající sladký krém
Zajímavosti

Nasbírejte si na podzim lískové oříšky. Jsou zdravé a připravíte z nich vynikající sladký krém

Lískové oříšky jsou i u nás velmi oblíbené. Mnoho z nás má možná strom na zahradě, jiní vyhledávají místa, kde se začátkem podzimu dají tyto ořechy sbírat. Jsou totiž v mnoha ohledech zdravotně přínosné. Lískové […]

Šťáva z brambor je zdrojem draslíku, vápníku i železa. Má také hodně vitamínu C
Zajímavosti

Šťáva z brambor je zdrojem draslíku, vápníku i železa. Má také hodně vitamínu C

Brambory se dají připravit na nespočet způsobů. Málokdo si ale uvědomuje, že se z nich dá také vymačkat šťáva, která je vynikajícím nápojem plným vitamínů a minerálů. Zkoušeli jste to někdy? Brambory samy o sobě […]