Zkuste jednoduché bramborové knedlíky bez mouky a vajec. Připravíte je do 10 minut
Recepty

Zkuste jednoduché bramborové knedlíky bez mouky a vajec. Připravíte je do 10 minut

Knedlíky jsou v české kuchyni vděčnou přílohou. Umíme si je vychutnat se zelím a masem, zrovna tak jako si bez nich neumíme představit omáčku. Málokdo ale v dnešní době připravuje domácí knedlík, jako tomu bylo samozřejmostí za […]

Markéta Hrubešová vaření propadla už před lety. Jednu surovinu ale raději nejí
Celebrity

Markéta Hrubešová vaření propadla už před lety. Jednu surovinu ale raději nejí

Markéta Hrubešová není jen skvělá herečka nebo šikovná moderátorka, ale také úžasná kuchařka. Sympatická rusovláska vaření propadla už před lety a nyní se snaží k lásce k jídlu přimět i lidi okolo sebe. Dříve spíše herečka, […]

Roman Paulus hned přibere, pokud se nehlídá. Jeho hříchem je kečup
Celebrity

Roman Paulus hned přibere, pokud se nehlídá. Jeho hříchem je kečup

Roman Paulus, jeden z nejznámějších a nejlepších šéfkuchařů v České republice, několik let pracoval v restauracích v zahraničí, nyní vede kantýnu a učí lidi dobře vařit. Roman chtěl být kuchařem odmalička. Ovlivnila jej nejen jeho babička, ale také Jaromír […]

Labužník Marek Ztracený navštěvuje vyhlášené restaurace a partnerce k vaření hraje na klavír
Celebrity

Labužník Marek Ztracený navštěvuje vyhlášené restaurace a partnerce k vaření hraje na klavír

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený na jaře dostavěl rodinný dům s kuchyní na míru a těší se, až se v „hudebním důchodu“ začne více věnovat vaření. Nyní rád navštěvuje vyhlášené restaurace a čerpá zkušenosti ochutnáváním. Hraje, […]

Vyvarujte se obvyklých chyb při smažení řízků. Vyhněte se hladké mouce
Rady a tipy

Vyvarujte se obvyklých chyb při smažení řízků. Vyhněte se hladké mouce

Smažené řízky jsou oblíbenou dobrotou, která se na našich stolech neobjevuje jen na Štědrý den, ale i kdykoli během roku. Někdo má raději kuřecí, jiný neodolá vepřovému. Ať už máte raději kterýkoli druh smaženého řízku, […]

sajler
Celebrity

Kluk v akci Filip Sajler občas jí jen jedno jídlo denně. Postačí mu i jablko

Sympatického kuchaře Filipa Sajlera zná celá země především zásluhou jeho působení v oblíbeném kuchařském pořadu, kde spolu s Ondřejem Slaninou přes 15 let předváděli divákům, že vaření není žádná věda. Konec v pořadu diváky zaskočil V pořadu Kluci v akci […]

Při krájení a zpracování cibule se často chybuje. Ovládněte základ každého jídla jako mistr
Rady a tipy

Při krájení a zpracování cibule se často chybuje. Ovládněte základ každého jídla jako mistr

Cibule je základem kuchyně. Říkejte si, co chcete, ale právě tahle na první pohled obyčejná zelenina je nedílnou součástí mnoha chutných pokrmů – těch českých tedy rozhodně. Pracujeme s ní v kuchyni dnes a denně. Ne každý […]

Jak na šťavnaté vepřové kotlety, abyste už nikdy na talíři neměli vysušenou podrážku
Maso

Jak na šťavnaté vepřové kotlety, abyste už nikdy na talíři neměli vysušenou podrážku

Milujete vepřové kotlety? Oblíbené jídlo, na kterém si dokáže pochutnat celá rodina. Navíc je i častou volbou v případě, že si chcete na oběd či na večeři pozvat kamarády a blýsknout se před nimi svým […]

Chcete ohromit své přátele? Zkuste flambování
Rady a tipy

Chcete ohromit své přátele? Zkuste flambování

Pokud chcete svým hostům nabídnout nejen chutné jídlo, ale také nezapomenutelnou podívanou, může být flambování skvělým nápadem. Co si pod flambováním představit a jak se na něj připravit? Co je flambování? Název „flambování“ pochází z […]