Pokud vaříte bez pokličky a příliš často otevíráte troubu, plýtváte penězi. Naučte se šetřit energie
Rady a tipy

Pokud vaříte bez pokličky a příliš často otevíráte troubu, plýtváte penězi. Naučte se šetřit energie

Vařit si jídlo doma rozhodně vyjde levněji než si ho objednávat. Stejně tak ušetříte, když budete večeřet s rodinou v domácím prostředí, protože v restauraci byste za jídlo dali mnohem více peněz. Přesto ale při […]

Hilda Baci dlouhé léta držela světový rekord v nejdelším vaření. Alan Fisher ji překonal o 25 hodin
Zajímavosti

Hilda Baci dlouhé léta držela světový rekord v nejdelším vaření. Alan Fisher ji překonal o 25 hodin

Světový rekord se dá vytvořit v podstatě ve všem. Pravděpodobně vás tak asi nepřekvapí, že je ve slavné Guinessově knize zapsán také člověk, který strávil nejdelší čas v kuse vařením. Dlouhá léta držela tento titul […]

Radek Kašpárek se v novém kulinářském pořadu objeví jako nelítostný kat. Nadávky ale vynechá
Celebrity

Radek Kašpárek se v novém kulinářském pořadu objeví jako nelítostný kat. Nadávky ale vynechá

Jméno Gordona Ramsayho zná v Británii snad každý. A to především díky pořadu s názvem Hell’s Kitchen. V současné době se blíží vysílání podobného formátu u nás. A hlavní osobou s pořadem spojenou bude šéfkuchař […]

Mnoho lidí při vaření rýže chybuje. Důležité je znát druh, ale také ji před vařením propláchnout
Rady a tipy

Mnoho lidí při vaření rýže chybuje. Důležité je znát druh, ale také ji před vařením propláchnout

Rýži děláme mnohdy i několikrát do týdne. A řada lidí si myslí, že na uvaření této přílohy přece není co zkazit. Přesto ale mnohdy děláme chyby, které nás zbytečně zdržují a mohou vést i k […]

Zdenek_Pohlreich
Celebrity

Zdeněk Pohlreich: Jak je to s návratem na obrazovku, co říká na kluka s kamením a co doporučuje za jídlo na podzim

Zdeněk Pohlreich je velmi oblíbeným a uznávaným šéfkuchařem, který byl jeden čas postrachem restaurací. Ačkoliv by si diváci přáli návrat Ano, šéfe!, tak se jedná opravdu jen o jejich toužebné přání. Pohlreich se nyní pustil […]