Treska na grilu: Ryba s bylinkovým máslem chutná skvěle s pečenou zeleninou i bramborovým salátem
Recepty

Treska na grilu: Ryba s bylinkovým máslem chutná skvěle s pečenou zeleninou i bramborovým salátem

Treska je nejen chutná ryba, ale také poskytuje řadu významných zdravotních výhod. V létě si ji můžete připravit i na grilu. Vyzkoušejte si rybu udělat s bylinkovým máslem a česnekem podle následujícího receptu . Ryby […]

Arbroath smokies: Treska uzená horkým způsobem pomocí procesu starého 200 let. Je považována za odkaz Vikingů
Ryby a mořské plody

Arbroath smokies: Treska uzená horkým způsobem pomocí procesu starého 200 let. Je považována za odkaz Vikingů

Arbroath smokies jsou menší tresky jednoskvrnné, které se udí horkým způsobem pomocí procesu, který zůstal téměř nezměněn po více než dvě století. Tyto tresky jsou lovené v Severním moři a severovýchodním Atlantském oceánu a vykládané […]