Andělská křídla: Upečte si sladké pečivo lehké jako obláček. Ideální ke kávě
Rady a tipy

Andělská křídla: Upečte si sladké pečivo lehké jako obláček. Ideální ke kávě

Andělská křídla jsou v Polsku považována za pečivo sváteční. Dělají se obvykle v době Vánoc a Velikonoc, pečou se ale také na další významné dny, jako jsou narozeniny nebo svátky. Čím dál populárnější se stávají […]

Jak připravit steak podle Romana Pauluse? Důležité je mít vhodné maso a myslet na základní pravidla
Maso

Jak připravit steak podle Romana Pauluse? Důležité je mít vhodné maso a myslet na základní pravidla

Udělat správný steak může být někdy pěkná věda. Když ale víte, jak na to, zvládnout byste to měli. Pomoci vám může třeba i několik rad šéfkuchaře Romana Pauluse. Podle něj je totiž důležité mít připravené […]

Domácí čokoládové kuličky s mlékem připravíte jen ze 4 surovin. Udělejte dětem radost
Rady a tipy

Domácí čokoládové kuličky s mlékem připravíte jen ze 4 surovin. Udělejte dětem radost

Kdo by neznal čokoládové kuličky, které se po zalití mlékem stávají oblíbenou dětskou snídaní plnou vitamínů. Věděli jste ale, že si velmi snadno můžete pokrm připravit i doma? A stačí k tomu jen pár surovin. […]

Nakládaná červená řepa chutná skvěle k mnoha pokrmům. Její přípravu zvládne každý
Recepty

Nakládaná červená řepa chutná skvěle k mnoha pokrmům. Její přípravu zvládne každý

Nakládanou řepu dělám skoro každý rok. Většinou je velmi rychle pryč, protože ji u nás jíme skoro ke každému jídlu. Je skvělá k rizotu, šunkoflekům, ale třeba i k masu a bramborám nebo grilovaným jídlům. […]

Máslové koláčky podle Bilba Pytlíka: Lahodný dezert, který milují nejen hobiti
Celebrity

Máslové koláčky podle Bilba Pytlíka: Lahodný dezert, který milují nejen hobiti

Pokud rádi zkoušíte nové recepty a ještě raději doma vytváříte jídla, kterými se proslavili vaši oblíbení filmoví hrdinové, máme pro vás tip na máslové koláčky Bilba Pytlíka. Ty kromě něj milují také ostatní hobiti, zajisté […]

Hraběnčiny brambory sice nemají ušlechtilý původ, skvěle ale vypadají i chutnají
Rady a tipy

Hraběnčiny brambory sice nemají ušlechtilý původ, skvěle ale vypadají i chutnají

Říká se jim hraběnčiny brambory. A není se čemu divit, na talíři totiž vypadají opravdu honosně. Jedná se o bramborovou kaši spojenou s vaječnými žloutky a smetanou, která se tvaruje ozdobným pytlíkem a zapéká v […]