Umění konzervovat ovoce a zeleninu se hodí vždy. Naučte se nakládat do octa i konzervovat cukrem
Rady a tipy

Umění konzervovat ovoce a zeleninu se hodí vždy. Naučte se nakládat do octa i konzervovat cukrem

Ačkoli se může zdát, že konzervování potravin patří do minulosti, stále je to skvělý způsob, jak si vychutnat sezónní produkty po celý rok. Existuje několik metod konzervování, z nichž každá má své výhody a nevýhody. […]

Znojemské okurky se proslavily i ve Švédsku. I jejich budoucnost ovlivňuje inflace
Zelenina

Znojemské okurky se proslavily i ve Švédsku. I jejich budoucnost ovlivňuje inflace

Nakládané okurky se hodí jako příloha k mnoha jídlům. Šunkofleky, rizoto, čočka na kyselo, nebo třeba maso s bramborovou kaší. To všechno jsou pokrmy, které můžete kyselou zeleninou dochutit. Jaká je ale vlastně historie nakládaných […]