veprovy jazyk
Maso

Zdeněk Pohlreich doporučuje vepřový jazyk, pečenou mrkev s hnědým máslem a omáčkou z růží

Vepřový jazyk nepatří mezi úplně nejoblíbenější suroviny pro domácí přípravu. Někomu může vadit jeho vzhled anebo chybějící znalosti o možnosti kuchyňských úprav. Dobře připravený jazyk však může být gurmánskou pochoutkou. Vepřový jazyk má naprosto libové […]

popaleny jazyk
Rady a tipy

Doušek horkého čaje v sychravém podzimu, sousto voňavého jídla rovnou z plotny a jazyk je v ohrožení. Co dělat?

Když jste příliš nepozorní nebo nedočkaví, abyste si všimli, že z vašeho talíře stále stoupá pára nebo máte příliš velký hlad, pravděpodobně vás nemine spálený jazyk. Ale co uděláte, když polévka, latte nebo pizza s pekelně horkým […]