Kristýna „Bubu“ radí, jak si doma vypěstovat žitný kvásek a využít ho na přípravu domácího chleba
Pečivo a těstoviny

Kristýna „Bubu“ radí, jak si doma vypěstovat žitný kvásek a využít ho na přípravu domácího chleba

Příprava domácího žitného kvásku vám zabere pár dní. Upečení domácího chleba zhruba celý den, ale určitě nebudete litovat. Žitný kvásek vám může sloužit po mnoho týdnů a linoucí vůně čerstvě upečeného chleba, na který si […]

Pečení domácího chleba: Základem je vyrobit správný kvásek a poctivě se o něj starat
Domácnost

Pečení domácího chleba: Základem je vyrobit správný kvásek a poctivě se o něj starat

Mnoho lidí by si rádo upeklo svůj vlastní domácí chléb, avšak k tomu je potřeba správný kvásek. Této ingredience se většina děsí, a proto se do pečení raději nepouští. Výroba je však vcelku jednoduchá a […]