Bramborový chléb je zdravější než klasické bílé pečivo. Pohlídejte si ale obsah cukru a sodíku
Pečivo a těstoviny

Bramborový chléb je zdravější než klasické bílé pečivo. Pohlídejte si ale obsah cukru a sodíku

Není nad čerstvý chléb. Ať už si ho uděláte doma, nebo ho přivezete z obchodu čerstvě dopečený, vždy si na něm pochutnáte. Kromě klasického chleba ale existuje celá řada alternativ. Jednou z nich je i […]

Jíst, či nejíst bramborový chléb? Z nutričního hlediska nám přináší určité výhody
Pečivo a těstoviny

Jíst, či nejíst bramborový chléb? Z nutričního hlediska nám přináší určité výhody

Chléb konzumujeme již dlouhá staletí. Na první pohled se jedná o obyčejné pečivo, které vnímáme jako samozřejmost. Pro většinu z nás je chleba základní položkou na nákupním seznamu a bochník nám tak doma nesmí chybět. Už […]