Vojta Kotek českou klasiku rád nahradí něčím netradičním. K bramborovému salátu má rád humra

Zdroj: Pixabay

Vojtěch Kotek se proslavil jako režisér i herec, v současné době vystupuje také jako moderátor soutěže s názvem Zrádci, která se nedávno začala vysílat. V minulosti se nicméně objevil také v pořadu Souboj na talíři. V rámci rozhovorů s médii několikrát přiznal, že má velmi rád jídlo, jako kuchař ale není tak dokonalý.

Mnoho lidí si pamatuje Vojtu Kotka z filmu Snowboarďáci, díky kterému se v roce 2004 hodně proslavil. Za ty roky se ale hodně změnil. Sám přiznává, že především v posledních letech prošel výraznými proměnami, co se postavy týče.

Kotek a jeho dieta

V roce 2019 se v médiích hodně psalo o tom, že Kotek během několika měsíců velmi výrazně zhubnul. Tehdy herec prozradil, jak se mu podařilo váhu zkrotit o celých 17 kilogramů.

Serveru Super se tehdy svěřil, že začal hodně cvičit, alkohol si dopřávat jen výjimečně a do jídelníčku zařadil především zdravé potraviny. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Od té doby se Kotek udržuje už několik let v kondici.

Na Vánoce humr

Je ještě pravděpodobně brzy na to přemýšlet nad tím, co budete letos jíst o Vánocích. Vojta Kotek nicméně v minulosti uvedl, že ačkoli má rád i české ryby, k bramborovému salátu si raději dopřeje humra.

„Vždycky jsme tak nějak drželi tradice kaprů, posledních pár let se to změnilo. Ten kapr se transformoval v humra. Je to takové pěkné české jídlo, ale je to stejně vzácné jako celé ty vánoční svátky,“ vysvětlil v roce 2020 pro Sedmičku.

Ačkoli tak herec má rád i české pokrmy, rád si očividně pochutná na nějakém tom netradičním jídle ze zahraničí. Pokud i vás něco podobného láká, rozhodně se nebojte kombinaci bramborového salátu a humra vyzkoušet.

Zdroj: TV Nova, Blesk, Super, iDNES, Deník, Sedmička

Autor: Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz