„Tuňákový“ salát z cizrny je skvělou veganskou svačinkou. Pochutnají si i masožravci
Recepty

„Tuňákový“ salát z cizrny je skvělou veganskou svačinkou. Pochutnají si i masožravci

Máte rádi saláty? A rádi zkoušíte mnohdy netradiční kombinace surovin? Pak jste ve správný čas na správném místě. Dnes vám totiž chceme dát recept na „tuňákový“ salát z cizrny, který vás překvapí svou rozmanitou chutí. Že […]

Měkoučké dýňové sušenky dokonale podtrhnou podzimní atmosféru. Připravíte je během chvíle
Recepty

Měkoučké dýňové sušenky dokonale podtrhnou podzimní atmosféru. Připravíte je během chvíle

Dýně a podzim k sobě neodmyslitelně patří. Právě v tomto ročním období se naše stoly prohýbají pod spoustu dýňových dobrot. Kdy jindy si je vychutnat než právě na podzim, kdy nás k tomu tohle samotné roční období doslova […]

Vyzkoušejte španělské ptáčky podle finalisty soutěže MasterChef 2020 Pepy Nemravy
Recepty

Vyzkoušejte španělské ptáčky podle finalisty soutěže MasterChef 2020 Pepy Nemravy

Pamatujete si Pepu Nemravu, který se proslavil jako jeden z šesti finalistů MasterChef 2020? Byl to jeden z velikých oblíbenců mezi diváky a rozhodně největší mužský favorit onoho ročníku. Vyhrát se mu však nakonec nepodařilo. […]

Retro chlebíčkové saláty, které byly za minulého režimu hitem. Připravte si „vlašák“ nebo pochoutkový salát
Recepty

Retro chlebíčkové saláty, které byly za minulého režimu hitem. Připravte si „vlašák“ nebo pochoutkový salát

Už mnohokrát jsme se mohli přesvědčit o tom, že vrátit se k dřívějším receptům stojí za to. Zavzpomínat tu a tam na dřívější dobu a dobroty, které svého času lákaly všechny mlsné jazýčky, chceme i dnes. […]

Míchaná vejce podle Alžběty II. Nesměly v nich chybět její oblíbené přísady
Celebrity

Míchaná vejce podle Alžběty II. Nesměly v nich chybět její oblíbené přísady

Nedávno zesnulá královna Alžběta II. neměla příliš ráda změny. Dodržovala určité tradice, a to jak ve svém životě, tak ve svém jídelníčku. Pokud jde o jídlo, nebyla bývalá panovnice kdovíjak vybíravá a neměla přehnané nároky. […]

Živáňská pečeně v alobalu. Jídlo s nejistým původem, po němž se vám budou dělat boule za ušima
Recepty

Živáňská pečeně v alobalu. Jídlo s nejistým původem, po němž se vám budou dělat boule za ušima

Když se mluví o Slovensku ve spojitosti s tradičními pokrmy, většině lidí se automaticky vybaví halušky. I když je pravda, že právě tohle jídlo máme se Slovenskem neodmyslitelně spjaté, rozhodně to není jediný pokrm, který […]