Quesadilla s krevetami: Jídlo, které si Pedro Pascal vychutnává při natáčení Last of Us

Zdroj: Pexels

Pedro Pascal je velmi oblíbený a sympatický herec. Potom, co se objevil v jedné z hlavních rolí seriálu Last of Us, jeho popularita mnohonásobně stoupla. V současné době se natáčí druhá série, která by měla vyjít v příštím roce. A herec se rozhodně i nyní udržuje v kondici.

Mnoho lidí si ho spojí se slavnou animací, na které jí sendvič. Jeho oblíbeným jídlem je ale ve skutečnosti něco úplně jiného. Herec miluje mořské plody, ale také mexické pokrmy. A to obojí se spojuje v quesadille s krevetami, které prý nikdy nemá dost.

Jak na přípravu pokrmu

Oblíbené jídlo Pedra Pascala připravíte velmi snadno. Potřebovat budete 8 pšeničných tortill, 300 gramů vařených krevet, 200 gramů strouhané mozzarelly, červenou cibuli, avokádo, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř a salsu k podávání.

Na pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje. Na jednu polovinu tortilly vyskládejte krevety, sýr, cibuli a avokádo. Dochuťte vše solí a pepřem.

Druhou polovinu tortilly přiklopte, opékejte pak pokrm z obou stran na pánvi, dokud se sýr nezačne roztékat a těsto nebude křupavé. Quesadillu nakrájejte na půlky nebo čtvrtky a podávejte s oblíbenou salsou.

Pedro na sobě pracuje

Pedro se v jídle nijak neomezuje, podle svých slov si rád dopřeje to, na co má zrovna chuť. Zároveň by o sobě ale neřekl, že jí nějak výrazně nezdravě. Kromě toho by si to prý mohl dovolit, protože na své fyzičce pracuje.

Herec posiluje obvykle dvakrát týdně, věnuje se vždy stejným cvikům. Zaměřuje se na posilování břišních svalů, dělá dřepy, a to nejrůznějších obtížností, posiluje také ruce a nohy a nikdy prý nevynechává kliky.

Během cvičení se soustředí na správné dýchání a na to, aby bylo jeho tělo vždy správně napnuté a aby při každém cviku využíval energii naplno. Podle jeho slov je totiž lepší cvičit krátce několikrát týdně, ale poctivě, než cvičení takzvaně flákat a věnovat se mu zbytečně často.

Zdroj: Tapas, Super Hero Jacked, Popsugar, GQ Magazine, Chron, Today

Autor: Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz