Daniel Radcliffe během natáčení Harryho Pottera ochutnal mořskou řasu. A zážitek si rozhodně neužíval

Zdroj: Pixabay

Poslední z osmi filmů o Harrym Potterovi vyšel v roce 2011. Dodnes je ale příběh slavný, pravidelně se vysílá v televizi a mnoho z nás se na něj rádo podívá i poněkolikáté. Představitel hlavní postavy Daniel Radcliffe kvůli natáčení musel výrazně změnit svůj životní styl. A na některé pokrmy z kouzelnického světa, které ochutnal, nezapomene prý pravděpodobně nikdy.

Za to, že se vždy udržoval v kondici, je podle svých slov vděčný především rodičům. „Moji rodiče dělají crossfitt. Je jim šedesát a jsou to šíleně zdatní lidé, takže s nimi musím držet krok,“ uvedl v rozhovoru v roce 2022.

Jak se udržuje v kondici

Daniel Radcliffe v minulosti posiloval pod vedením Steva Colemana. Ten ho naučil cviky, díky kterým se herec dostal do vynikající kondice. Později pak trenér sdílel tipy na cviky, které by člověk nikdy neměl vynechávat.

Radcliffe se tímto doporučením po dlouhé měsíce řídil. A díky tomu se mu podařilo dostat do skvělé formy. V jednom z rozhovorů v roce 2017 také uvedl, že se nikdy neobejde bez proteinových tyčinek.

Na ty si zvykl právě v době, kdy se věnoval intenzivně cvičení a často měl pocit, že má nedostatek energie. Od té doby je z jídelníčku jednoduše nevyřadil a rád si je dá příležitostně i dnes.

Na mořské řase si nepochutnal

V jednom rozhovoru, který byl později sdílený mimo jiné i na sociálních sítích, se herec rozpovídal o tom, jaká zajímavá jídla během natáčení Harryho Pottera ochutnal. A zatímco některá si užil, u jiných to prý říci nemůže.

„Večeře a snídaně ve velkém sále byly fajn. Já jsem byl tehdy puberťák, co se oběma rukama cpal slaninou, šunkou a vejci,“ směje se Radcliffe na videu.

Následně pak dodal, že pravděpodobně nejhorší zušeností pro něj bylo, když musel v rámci natáčení ochutnat mořskou řasu. Naštěstí prý měl šanci ji ihned po ukončení záběru vyplivnout, přiznal ale, že tehdy neměl daleko ke zvracení.

Zdroj: Superhero Jacked, Instagram, The Strategist, Independent, GQ

Autor :Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz