Tom Holland: Filmový Spider-man cvičí a jí zdravě. Někdy si ale dá rád i pizzu

Zdroj: Pixabay

Tom Holland je britský herec, kterého si většina lidí spojí především s rolí Spider-mana z marvelovské série Spider-Man: Homecoming, kde si hlavní roli zahrál v letech 2017, 2019 a 2021. Objevil se ale i v mnoha dalších snímcích. Ve svých 28 letech se samozřejmě jakožto představitel tohoto superhrdiny udržuje v kondici.

Ztvárnil roli Nico Walkera ve snímku Cherry, zahrál si také Todda Hewitta ve filmu Chaos Walking. V roce 2022 se proslavil jako hlavní postava zfilmovaného příběhu Uncharted natočenéýho na motivy stejnojmenné hry. Jak se herec stravuje a jaká je jeho cvičební rutina?

Rád si dopřeje sushi a pizzu

Co se týče jeho životního stylu a stravování, Tom Holland je známý svou disciplínou a oddaností fitness, a to zejména když se připravuje na akční role. Kromě toho si ale také velmi hlídá to, co jí.

Ačkoli nedodržuje žádnou speciální dietu, vyhýbá se podle webu Super Hero Jacked především zpracovaným potravinám a cukrům. Snaží se obecně dodržovat stravu bohatou na bílkoviny, má rád kuřecí maso a ryby.

V minulosti přiznal, že jeho oblíbeným jídlem je mimo jiné sushi. Když má ale jednou za čas pocit, že si může opravdu dovolit zhřešit, dá si prý velmi rád pizzu, doplňuje Men’s Journal.

Jako Spider-man musel nabrat svalovou hmotu

Holland spolupracuje s několika trenéry a nutričními poradci. Je o něm známo, že pravidelně cvičí, a to vždy minimálně 5 dní v týdnu, nějaký čas si samozřejmě bere také na odpočinek, uvádí Super Hero Jacked.

Jeho trénink zahrnuje obvykle kombinaci kardio cvičení a silového tréninku. Před rolí Spider-mana se nicméně zaměřoval na cviky pro zlepšení flexibility a obratnosti, včetně gymnastiky a parkuru.

Také tehdy jedl více bílkovin a snažil se posilovat především paže, aby nabral svalovou hmotu. Jak sám přiznává, nikdy neměl problémy s váhou, aby ale mohl hrát superhrdinu, musel na sobě i tak tvrdě pracovat, doplňuje závěrem Man of Many.

Zdroj: Super Hero Jacked, Fitmole, Man of Many, Men’s Journal, Business Insider, Pinterest

Autor: Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz