První rande může být stresující a některá jídla vám mohou způsobit ještě větší stres. Není nic špatného na tom být připraven na první rande. Máte perfektní oblečení, perfektní itinerář a vybranou restauraci.
Přinášíme vám několik tipů a triků, které vám zajistí, že nebudete třicet minut procházet nabídku nebo nezničíte první filmový okamžik nepříjemným cibulovým dechem.
Jaké jídlo nevolit na rande
Pokud se nepokoušíte o scénu z Lady a Tramp, špagety nejsou tou nejlepší volbou. Klouzání a žvýkání dlouhých nudlí přispěje k nepříjemným pauzám v konverzaci. Je také známo, že červená omáčka stříká úplně všude!
Dále se zkuste vyvarovat žebírek a křidýlek. Když vám číšník nabídne nějaké ubrousky navíc, měly byste zbystřit. Jakékoli jídlo, které vyžaduje, abyste použili dostatek ubrousků ke zničení lesa národního parku, je zakázanou zónou.
Vyhýbejte se česneku a cibuli, co to jen jde. Musíme říkat více? Pokud byste rádi s vaším protějškem šli po rande domů, nebude se vám chtít kvůli nepříjemně zapáchajícímu dechu. V ten moment nepomůže ani žvýkačka.
Pozor na nadýmání!
Pokud nechcete strávit noc zadržováním velkého množství plynů, které jste po jídle nashromáždili ve svém těle, vynechejte zeleninu s vysokým obsahem vlákniny. Nikdo nechce testovat limity vztahu hned na prvním rande.
Zpracované maso je určitě dalším jídlem, které byste neměli volit. Pokud jste na vesnické zábavě, je jasné, že si dáte párek v rohlíku. Rekreační konzumace zpracovaného masa na vašem rande povede k nadýmání, pozor na to!
Kukuřičný klas. Prostě ne. Nejezte kukuřičný klas ani jako dezert, předkrm nebo hlavní chod. Slibujete? Uvízne vám v zubech a na rande si pravděpodobně neberete zubní kartáček.
Pokud jde o objednání nápoje, nepřehánějte to a objednávejte si nápoje s menším obsahem alkoholu. Pravděpodobně nechcete na prvním rande protějšku vyprávět, jak krásná miminka byste udělali.
Zkuste volit nápoje, které nejsou šumivé. Všichni víme, že bubliny vedou k říhání. A nikdo nechce, aby nepříjemné říhání pokazilo první rande.
Zdroj: Bussines Insider
Autor: Pavel Světlý