Chrissy Metz zhubla 45 kilogramů. Chce být inspirací pro ostatní

Zdroj: Profimedia

Chrissy Metz se proslavila díky seriálu s názvem Tohle jsme my. Obézní herečka se stala XXL ikonou a v minulosti se kromě herectví pokoušela prosadit také jako zpěvačka. V posledních letech se zaměřila na hubnutí a podařilo se jí skutečně výrazně shodit.

Chrissy Metz se narodila 29. září 1980. Už odmalička patřila k lidem s vyšší váhou. Zkoušela se proslavit jako hudebnice, to jí ale nevyšlo. Ve světě herectví se stala i se svou nadváhou ikonou. Ani opakovaný pokus o návrat ke zpěvu se nepovedl, píše Wales online.

Úspěšná celebrita

V roce 2016 se proslavila jako hvězda seriálu Tohle jsme my. Před rokem na sobě začala pracovat. Došlo jí, že pokud chce v showbyznysu pokračovat, měla by něco udělat se svou nadváhou.

Kromě toho ale také podle webu Women’s Health chtěla využít své slávy a stát se inspirací ostatním, kteří si myslí, že zhubnout nedovedou. A předvedla, že možné je všechno. Skutečně totiž svou váhu značně zredukovala.

Neskutečná změna

Chrissy Metz změnila svůj životní styl k nepoznání. Nejprve zmenšila porce jídla, na které byla zvyklá. Začala konzumovat pouze 2000 kalorií denně, což je sice stále hodně, v jejím případě to ale bylo velké omezení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Chrissy Metz (@chrissymetz)

K tomu začala chodit na dvacetiminutové procházky každý den. Po několika měsících pak byla schopná přidat i další cvičení a jídlo ještě více omezit. Od loňského roku se herečce podařilo shodit neuvěřitelných 45 kilogramů, píše Medium.

Ačkoli je stále při těle, vypadá skvěle. S tím, jak vypadala před rokem, se to nedá srovnávat. I psychicky se podle svých slov cítí daleko lépe a je odhodlaná na sobě nadále pracovat. A to i proto, aby inspirovala ostatní.

Zdroj: Instagram, Women’s Health, Medium, Wales online

Autor: Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz